Αυτό που κάνουμε

Διασώζουμε ελληνικά αδέσποτα σκυλιά δίνοντάς τους τη φροντίδα και την αγάπη που χρειάζονται και τα επανατοποθετούμε σε μια αγαπημένη οικογένεια. Βρίσκουμε καθημερινά νέα σκυλιά που έχουν ανάγκη και το καταφύγιο είναι πάντα γεμάτο. Πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος αξίζει να αγαπηθεί και θέλουμε να δώσουμε σε κάθε ένα από αυτά ένα καλύτερο μέλλον! Η διάσωση ενός σκύλου δεν θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά για αυτόν τον ένα σκύλο ο κόσμος θα αλλάξει για πάντα.

Πριν

Μετά

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πραγματικά σπαρακτική. Υπάρχουν πάνω από 5.000 αδέσποτα στην περιοχή μας που ζουν σε πολύ κακές συνθήκες στους δρόμους χωρίς τροφή ή καταφύγιο. Κάποια είχαν κάποτε ένα σπίτι, αλλά πετάχτηκαν εν ψυχρώ επειδή οι ιδιοκτήτες τους μετακόμισαν ή απλά δεν ήθελαν πια το σκυλί. Άλλα γεννήθηκαν στους επικίνδυνους δρόμους χωρίς κανέναν να τα φροντίζει. Δυστυχώς, δεν είναι ασυνήθιστο να εγκαταλείπονται ή ακόμα και να κακοποιούνται σκύλοι στην Ελλάδα. Σκύλοι που πέρασαν όλη τους τη ζωή σε μια κοντή αλυσίδα, ένα κουτάβι που του έκοψαν βάναυσα το πόδι ή άλλες απεχθείς καταστάσεις… δυστυχώς τα έχουμε δει όλα.

Φέρνουμε τα σκυλιά στο καταφύγιο και τους δίνουμε τη φροντίδα και την αγάπη που τους αξίζουν. Εμβολιάζονται πλήρως και εξουδετερώνονται και όταν είναι έτοιμοι, προσπαθούμε να βρούμε ένα αγαπημένο σπίτι για να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Στις φωτογραφίες υπάρχουν μόνο δύο από τα σκυλιά που μεταμόρφωσαν τη μορφή άθλιου αδέσποτου σκύλου σε ένα χαλασμένο, ανέμελο και χαρούμενο μέλος της οικογένειας, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σαν αυτά! Τα χαρούμενα πρόσωπα αυτών των σκύλων είναι αυτά που μας κάνουν να συνεχίσουμε!

Πριν

Μετά

When you are logged in, you can go to your dashboard.