Πώς να βοηθήσετε

Χωρίς βοήθεια, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε! Μπορείτε να μας βοηθήσετε με πολλούς τρόπους. Δείτε τους εδώ και βοηθήστε μας να σώσουμε ζωές σκύλων!

Φιλοξένησε

Χρειαζόμαστε πάντα ενθουσιώδεις να πάρουμε σκυλιά προσωρινά μέχρι να βρουν το δικό τους σπίτι για πάντα. Όταν ένας σκύλος καλλιεργείται, ένα μέρος θα είναι διαθέσιμο στο καταφύγιο, ώστε να μπορούμε να πάρουμε καινούργια σκυλιά. Μπορείτε να αναδομήσετε στην Ελλάδα, αλλά η ανατροφή είναι επίσης δυνατή εάν βρίσκεστε σε άλλη χώρα όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ή η Ολλανδία.

Κάνε μια δωρεά

Τρόφιμα, εξοπλισμός, ιατρική περίθαλψη, … Το κόστος του καταφυγίου είναι πολύ υψηλό. Το τέλος υιοθεσίας μόλις και μετά βίας καλύπτει τα έξοδα που κάνουμε για τα σκυλιά και κάθε μήνα είναι αγώνας για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς. Ως εκ τούτου, βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στις δωρεές για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Τα σκυλιά θα σας είναι ευγνώμονες!

Bank account
GR 67 0172 3520 0053 5209 5511 041 (IBAN)
Adespotoulia xanthis
Bic PIRBGRAA
Paypal : angelsgardenxanthi@gmail.com

Γίνε εθελοντής

Θέλετε να κάνετε περισσότερα για τα σκυλιά; Ίσως θέλετε να μαζέψετε φαγητό και άλλα χρήσιμα πράγματα για χρήση στο καταφύγιο; Ή θέλετε να έρθετε και να περπατήσετε με μερικά σκυλιά καταφυγίου και να τους δώσετε κάποια προσοχή; Ίσως θα μπορούσατε να βοηθήσετε με άλλο τρόπο; Οποιοδήποτε είδος βοήθειας εκτιμάται ιδιαίτερα!

When you are logged in, you can go to your dashboard.